Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσει σήμερα στις 4.30μ.μ. τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (livestraming volleyleague)

Οι «πράσινοι» αναζητούν την επιστροφή στα τρίποντα ώστε να επανέλθουν και πάλι στις νίκες έπειτα από τις δύο ήττες με Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό.

https://www.youtube.com/watch?v=ZaDtUQv1vdc

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Αγγελίδης, Καραπουλάκης, παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Πακιουφάκη.

O Βασίλης Μούχλιας δήλωσε: «Προερχόμαστε από δύο ήττες βαριές θα τις χαρακτήριζα με τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα που δείξαμε και στα δύο παιχνίδια από τα μέσα της αναμέτρησης και έπειτα. Παρόλα αυτά τα δύο αυτά παιχνίδια αποτελούν παρελθόν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με τον αγώνα στον ΟΦΗ και καλούμαστε να ξεπεράσουμε γρήγορα τις κακές εμφανίσεις, να βρούμε τον ρυθμό και τον πραγματικό εαυτό μας και να το δείξουμε από δω και πέρα σε κάθε ματς».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας δήλωσε: «Εχουμε δέσει σαν ομάδα και το παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναικό, θα είναι διαφορετικό απο τον πρώτο γύρο. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Παναθηναικό, να μην έχει ένα εύκολο απόγευμα».