Ο Παναθηναϊκός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (18:00 ΕRTFLIX) με στόχο τη νίκη και οι Παναγιώτης Πελεκούδας και Αλέξανδρος Ράπτης δίνουν σύνθημα νίκης.

Τη νίκη ψάχνει ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό ματς με έναν από τους συνδιεκδικητές του τίτλου και οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν στην πρώτη θέση.

Οι Πατρινοί του «τριφυλλιού» Παναγιώτης Πελεκούδας και Αλέξανδρος Ράπτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκαν σχετικά με το ματς και το πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ανέφερε  «Στη Βέροια κερδίσαμε ένα ματς που δείξαμε ότι είμαστε φαβορί και δεν μείναμε μόνο στο θεωρητικό κομμάτι.

Είναι δύσκολο και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις άλλες ομάδες με τα απανωτά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή.

Εμείς δεν έχουμε παίξει κάποιο ματς με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου ωστόσο σαν Παναθηναϊλός οφείλουμε για το καλύτερο δυνατό αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να είμαστε αήττητοι στην έδρα μας. Η ομάδα μας είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι, αλλάξαμε μόνο το λίμπερο και πήραμε ένα εξίσου καλό λίμπερο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Αλέξανδρου Ράπτη που τόνισε  « Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, ο στόχος μας είναι να επαναλάβουμε την πορεία που ακολουθήσαμε πέρυσι.

Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρυσι ήμουν ΜVP αλλά πάλι θα προτιμούσα να κατακτήσει η ομάδα μου το πρωτάθλημα και ας μην ήμουν MVP».