Τρεις σπουδαίες μορφές του Παναθηναϊκού έφυγαν από τη ζωή σαν σήμερα και ο Σύλλογος δεν ξεχνά τους Νίκο Σαμαρά, Μιχάλη Κυριαζόπουλο και Γιάννη Μανωλά.

Πιο συγκεκριμένα στις 4 Ιανουαρίου διαφορετικών χρόνων έφυγαν από τη ζωή ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας Νίκος Σαμαράς καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές του Συλλόγου  Μιχάλης Κυριαζόπουλος και Γιάννης Μανωλάς.

Αναλυτικότερα οκτώ  χρόνια συμπληρώνονται  σήμερα από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας Νίκος Σαμαράς. Ο τεράστιος άσος της πετοσφαίρισης τίμησε την πράσινη φανέλα για δύο χρόνια από το 2000 ως το 2002 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στα «παιδιά της Λεωφόρου».  Αποκτήθηκε από τον Ηρακλή όπου είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας και μετά το «τριφύλλι» επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ορεστιάδα.  Ο ξαφνικός  χαμός του σε ηλικία 42 ετών  προκάλεσε σοκ σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα και οι «αιώνια πιστοί» δεν τον ξέχασαν και του ανάρτησαν πανό.

Την ίδια ημέρα την ίδια χρονιά  με τον Νίκο Σαμαρά, έφυγε από την ζωή ένας ακόμα μεγάλος αθλητής για τον Παναθηναϊκό, στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κυριαζόπουλο ο οποίος αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος από το 1939 ως το 1950 και μάτωσε την πράσινη φανέλα. Έζησε μεγάλες στιγμές  (όχι μόνο ποδοσφαιρικές) στην Λεωφόρο στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και συνέχισε να αγαπά τον «σύλλογο μεγάλο» για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Ένας ακόμα σημαντικός αθλητής του Παναθηναϊκού έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή σαν σήμερα το 2004  και πρόκειται για τον Γιάννη Μανωλά. Αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος κατά την δεκαετία του 40΄ ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και στο τεχνικό τιμ κατά την δεκαετία του 70΄.