Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παντελή Χαρακλιά ο οποίος θα παραμείνει για ένα χρόνο ακόμα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΣΚΑ.

Το «τριφύλλι» θα συνεχίσει να φοράει για ακόμα ένα χρόνο ο Παντελής Χαρακλιάς καθώς ανανεώθηκε ο δανεισμός του για μια ακόμα σεζόν.

Πρόκειται για έναν σημαντικό αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  που το 2018 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ10.

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο στον αθλητισμό ΑμεΑ καθώς έχει αγωνιστεί στον Κότινο Αλεξανδρούπολης, στον Εν Σώματι Υγιεί  καθώς και στους αρτιμελείς στον ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων.

Ο Παντελής Χαρακλιάς ήταν ο πρώτος επίσημος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΠΑΟ και σε δήλωση του ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό και ευχαριστώ τον ΠΑΣΚΑ για τον εκ νέου δανεισμό μου. Θέλω πολύ να αγωνιστώ με το «τριφύλλι» σε επίσημο αγώνα καθώς δεν κατάφερα να λάβω μέρος στο φετινό πρωτάθλημα λόγω του Covid , αφού ήταν δύσκολο το ταξίδι από την Άρτα στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός με έχει αγκαλιάσει από πέρυσι  όπως και ο τοπικός σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην Άρτα. Παρότι μένω μόνιμα στην επαρχία υπάρχει επαφή με την ομάδα και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ήδη έχει βγάλει από το σπίτι αρκετά παιδιά που μένουν μόνιμα στην επαρχία και θα συνεχίσει να το κάνει».