Ο Παναθηναϊκός δίνει με 8 αθλητές βροντερό παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών και ανδρών που διεξάγεται στην Ελευσίνα , όντας η ομάδα με τους περισσότερους αθλητές στη διοργάνωση!

 Το Σάββατο στην φάση των ομίλων αγωνίστηκαν οι Βελέντζας Γιώργος, Γκριμπαβιώτης Κωνσταντίνος, Φικιώρης Γιώργος, Μπεχράκης Θησέας, Κουτσουρέλης Φίλιππος και Θεοδώρου Θοδωρής οι οποίοι αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, παρότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε ηλικιακή κατηγορία μικρότερη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών.

Αύριο σειρά παίρνουν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, Ελισάβετ Τέρπου και Ιωάννα Γερασιμάτου οι οποίες είναι κατά σειρά πρώτο και τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων γυναικών, γι αυτό και λόγω της θέσης που κατέχουν στο ελληνικό σύστημα αξιολόγησης προκρίνονται απευθείας στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιωάννα Γερασιμάτου πέρυσι είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ είχε κατακτήσει τη πρώτη θέση στο διπλό νέων γυναικών, με συμπαίκτρια τη Φωτιάδου της Φλώρινας, επαναφέροντας το τμήμα μας στα μετάλλια σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, περισσότερα από 40 χρόνια μετά από ανάλογη επιτυχία. Το αγώνισμα του διπλού φέτος δεν θα διεξαχθεί λόγω του κορονοϊού μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας.