Το πάλεψαν οι αθλητές πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στο Challenge plus που γίνεται στην Πορτογαλία.

Στον 1ο γύρο των προκριματικών ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος έπαιξε με τον Φενγκ Γι Χσιν από την κινεζική Ταϊπέι, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δεν πέρασε το παιχνίδι του και κάμφθηκε με 4-1 σετ (11-8, 6-11, 5-11, 6-11, 5-11).

Παράλληλα στη φάση των 128 ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε καλά απέναντι στον νεαρό Γερμανό Σεντρίκ Μέισνερ, αλλά μετά υστέρησε στις λεπτομέρειες και αποκλείστηκε με 4-1 σετ (11-4, 6-11, 10-12, 13-15, 9-11).

Σήμερα οι Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος παίζουν στον πρώτο προκριματικό γύρο κόντρα στους Ντοριάν Γκιρό/Μπογκντάν Σινγκεορζάν από την Ελβετία και τη Ρουμανία αντίστοιχα. Αν πάρουν τη νίκη τότε στο δεύτερο ματς (αργότερα την ίδια μέρα) θ’ αντιμετωπίσουν τους Ρώσους Σάντι Ισμαΐλοφ/Ντένις Ιβόνιν.

Στο διπλό μικτό επίσης, ο Κώστας  Κωνσταντινόπουλος και η Τόλιου αναμετρώνται στον μοναδικό προκριματικό γύρο, με τους Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ/Σουντάσινι Σαβέταμπου από την Ταϊλάνδη.