Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την βοηθό προπονήτριας του Παναθηναϊκού Αναστασία Κωστάκη καθώς ορίστηκε ως Ambassador του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Πρόκειται για την τρίτη  γυναίκα πρέσβειρα του ΝΒΑ στην Ευρώπη μετά την Ισπανίδα Αμάγια Βαλντεμόρο και την Τίσα Πενιτσέιρο από την Πορτογαλία.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνίδα που δέχτηκε τον συγκεκριμένο τίτλο τιμής από τον κορυφαίο μπασκετικό οργανισμό στον κόσμο ενώ πριν τρία χρόνια την ίδια θέση είχε πάρει και ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Η Κωστάκη που έγραψε τη δική της ιστορία ως αθλήτρια του «τριφυλλιού» αλλά και με τεράστια διεθνή καριέρα τόνισε «Αισθάνομαι τεράστια τιμή και νιώθω ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, μου απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη . Γνωρίζοντας, σαν πρώην παίκτρια του WNBA, τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού, με τον τίτλο αυτό καλούμαι να μεταδώσω τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι , της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσω να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται».