Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις αθλητές στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου.

Τέσσερις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που φανερώσουν την διάθεση του Συλλόγου να συνεχίζει να πορεύεται το ιστορικό τμήμα.

Αναλυτικότερα παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι πλέον ο 28χρονος  περιφεριακός  Αντώνης Ξενάκης . Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν  έχει αγωνιστεί στο Παλαιό Φάληρο και την ΑΕΚ ενώ ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες εφήβων και νέων ανδρών. Σε δήλωση του ο Ξενάκης επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος είναι η άνοδος και ελπίζω η συνεργασία μας όλων να είναι καλή».

Παράλληλα «πράσινος» γίνεται και ο 30χρονος αμυντικός Λουκάς Λύκαρης  που έχει αγωνιστεί στα εξής σωματεία: Βουλιαγμένη, Λάρισα, Ηλιούπολη, Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Σε δήλωση του ο Λύκαρης είπε «Ελπίζω ότι  θα τα πάμε καλά. Έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο και ο κόουτς είναι πολύ καλός προπονητής με γνωστή αξία. Ελπίζω ότι θα βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα και χωρίς τραυματισμούς».

Επιπλέον την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά ο 36χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Δαβίλας  που θα φορέσει για Τρίτη φορά στην καριέρα του το σκουφάκι με το «τριφύλλι» ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε :Σύρο, Ηλυσιακό, Νηρέα Χαλανδρίου, Νηρέα Γέρακα και ΑΕΚ.. Σε δήλωση του ο Δαβίλλας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Άπαντες είμαστε συνειδητοποιημένοι που αγωνιζόμαστε και θέλουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακόμα το «τριφύλλι» συμφώνησε με τον 34χρονο φουνταριστό Αλέξανδρο Πετρόπουλο που έχει αγωνιστεί στα εξής σωματεία: Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Ηλυσιακό, Ποσειδών Ιλισίων , Μίλων και ΑΕΚ.

Σε δήλωση του ο Πετρόπουλος ανέφερε «Είναι τιμή μου που θα φορέσω το σκουφάκι του Συλλόγου. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του τμήματος, και να το ξαναπάμε εκεί που ανήκει».