Κινητικότητα υπήρξε στη μεταγραφική περίοδο για το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε από τον Θησέα ο Γιώργος Γκίνης στην κατηγορία Μάστερ ο οποίος ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στην συγκεκριμένη κατηγορία στο παρελθόν.

Παράλληλα στα «πράσινα» ντύθηκε στις γυναίκες η Βασιλική Βούτζαλη από τον ΑΟ Θησέα που έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει τρέξει στον αγώνα Indian Pacific καλύπτοντας απόσταση 5.500 χιλιομέτρων.

Αθλητής του Παναθηναϊκού θα είναι στην κατηγορία ανδρών ο Σπύρος Βλάχος από τον ΓΣ Δύμης ο οποίος στο παρελθόν  έχει πάρει την 10η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας.

Στην κατηγορία ανδρών αποκτήθηκε και ο Γιάννης Τρυπίλας από τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου ενώ στην κατηγορία Μάστερ το «τριφύλλι» θα φοράνε ακόμα ο Κώστας Δρακόπουλος από τον ΠΑΣ Ερμή και ο Ντομινίκ Κομίτα από τον Θράκα Ιππέα.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν οι Πέτρος Γκαζώνης , Γιώργος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Τσερεντζούλιας, Δημήτρης Σκιντζής, Σταύρος Κανελλόπουλος , Μιχάλης Καρατζένης και Νίκος Ζεγκλής.