Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη διάθεση των καρτών εισόδου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 με την ονομασία GRΕΕΝ Pass και VIP Pass και οι «αιώνια πιστοί» θα μπορούν να τις προμηθεύονται από Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Σύλλογος κυκλοφορεί τα GREEN Pass και VIP Pass  στις τιμές των 120,00€ ευρώ και 350,00€ ευρώ αντίστοιχα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι οπαδοί του θέση στις εξέδρες όλων των εντός έδρας αγώνων των ομαδικών τμημάτων του.

Από 30 Ιουνίου και για όλο τον μήνα Ιούλιο, τα GREEN Pass θα διατίθενται στην προνομιακή τιμή των 100,00€ ευρώ!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος-α κάτοχος των Season Passes, θα πρέπει να είναι μέλος του Συλλόγου.

Τρόποι απόκτησης GREEN Pass και VIP Pass:

Α) Στο Τμήμα Μελών του Συλλόγου (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α), καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected].

Β) Ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Συλλόγου ΕΔΩ ή μέσω της ticketmaster.gr, όπου θα συμπληρώνει τα στοιχεία του και με την πληρωμή του ποσού, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα αποκτά την κάρτα εισόδου. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30 – 17:30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600, ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί. * Για αγορά εισιτηρίου μέσω internet περιλαμβάνεται +1,00€ ως αμοιβή παροχής υπηρεσιών.

Προνόμια κατόχων GREEN Pass και VIP Pass:

-Προτεραιότητα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

-Εμπορικές παροχές συνεργατών του Παναθηναϊκού Α.Ο.