Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου του 1959 ξεκινάει και επίσημα η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την προπονητική… τριάδα των Αντώνη Μηγιάκη, Οδυσσέα Τσούτσο και Νίκο Σίμο και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή

Επικεφαλής  προπονητής της συγκεκριμένης προσπάθειας τέθηκε ο Αντώνης Μηγιάκης .Δεύτερος στην …ιεραρχία φαίνεται ότι ήταν ο Οδυσσέας Τσούτσος ο οποίος ήταν ο …επιστημονικός εγκέφαλος καθώς ήταν ο μοναδικός που ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής. Παράλληλα  ήταν ο άνθρωπος που έγραψε την ενότητα του ποδοσφαίρου στην ελληνική εγκυκλοπαίδεια του αθλητισμού. Άλλη μια απόδειξη ότι επρόκειτο για έναν από τους λίγους έλληνες που γνώριζαν τόσο καλά το… τόπι εκείνη την περίοδο.

Τρίτος αλλά όχι …λιγότερο σημαντικός ήταν ο Νίκος Σίμος ο οποίος ήταν ο άρχοντας των αποδυτηρίων και ο άνθρωπος που μεταλαμπάδευε ουκ ολίγα από τα μυστικά της «στρογγυλής θέας» στους… λεβέντες με καρδιά. Όπως και να χει η συγκεκριμένη τρίφυλλη τριάδα από τα …γεννοφάσκια της έγραψε ιστορία και απέδειξε ότι οι έλληνες προπονητές μπορούν να φέρουν επιτυχίες, κάτι που ως τότε ήταν υπό έντονη αμφισβήτηση.