Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία Mototrend SA, επίσημο αντιπρόσωπο των Kymco και Voge στην Ελλάδα.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την Mototrend SA με τις Kymco και Voge ως επίσημο υποστηρικτή του για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, KYMCO ΚΑΙ VOGE ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Μια νέα δυναμική συνεργασία μόλις ξεκίνησε και αφορά σε ένα μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα της Kymco και της Voge με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Η MOTOTREND S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών, αντιπρόσωπος στη χώρα μας των Kymco, Voge, Yadea, Gemini, TGB. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο του δίκυκλου για περισσότερα από 30 χρόνια. Διαθέτοντας ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα καθώς και πλήθος αξεσουάρ και προϊόντα συντήρησης μοτοσυκλετών, τοποθετώντας τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Η προσήλωση στις αρχές των κατασκευαστριών εταιρειών, καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχει αναπτύξει, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες.

Η Εταιρεία