Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας μέλους για τη σεζόν 2023-24 και καλεί τους φίλους του Συλλόγου να αποτελέσουν για άλλη μια χρονιά την κινητήρια δύναμή του.

Το «τριφύλλι» των 1.706 τίτλων θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η συνδρομή των μελών έχει πλέον εναρμονιστεί με τις ημερομηνίες των αγωνιστικών περιόδων, δηλαδή από 01/06 έως 31/05 της επόμενης χρονιάς.

Για να είναι ακόμα πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο βολική για όλα τα μέλη η ανανέωση της συνδρομής, ο Σύλλογος συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία ticketmaster.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολη και απλή, τόσο η ανανέωση της συνδρομής, όσο και η αγορά του αντίστοιχου εισιτηρίου διαρκείας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. είναι να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Η τιμή της συνδρομής μέλους είναι 50 ευρώ.

Για να γίνει κάποιος μέλος για την σεζόν 2023-2024, υπάρχουν 3 τρόποι:

Α) Στο Τμήμα Μελών του Συλλόγου (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α)

Β) Ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Συλλόγου ΕΔΩ ή μέσω της ticketmaster.gr, το υποψήφιο μέλος θα συμπληρώνει τα στοιχεία του και με πληρωμή του ποσού των πενήντα ευρώ (50,00€), μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα ανανεώνει την συνδρομή του. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30 – 17:30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600, ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί. Σε περίπτωση αποστολής, θα σας ζητηθεί στο τελευταίο βήμα να συμπληρώσετε τη διεύθυνση της αποστολής της κάρτας όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα παρακάτω.

Γ) Με κατάθεση πενήντα ευρώ (50,00€) σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου. Το αποδεικτικό της κατάθεσης καθώς και η Αίτηση Εγγραφής Μέλους συμπληρωμένη, (στην περίπτωση που πρόκειται για νέο μέλος), πρέπει να σταλούν στο email του Τμήματος Μελών: [email protected]. Η παραλαβή της κάρτας μπορεί να γίνει από το Τμήμα Μελών του Συλλόγου ( γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α, τηλέφωνο 2114117600) ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί. Ο νέος τραπεζικός λογαριασμός για αυτό το σκοπό είναι: GR38 0171 7520 0067 5214 6005 377 στην Τράπεζα Πειραιώς.

Αίτηση εγγραφής μέλους: Αίτηση Εγγραφής Μέλους Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου το γραφείο μελών θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30, το τηλέφωνο είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected].

Προνόμια –Δικαιώματα  μελών

-Δικαίωμα παρακολούθησης των Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου

-Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

– Δικαίωμα αγοράς κάρτας διαρκείας (ΠΑΕ Παναθηναϊκός)

-Δικαίωμα  αγοράς κάρτας διαρκείας Green Pass και VIP Pass (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

-Εμπορικές παροχές συνεργατών του Παναθηναϊκού Α.Ο.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις οδηγίες εγγραφής στην ticketmaster και τον τρόπο απόκτησης της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη σεζόν 2023-24.