Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους για την είσοδο στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ.

Ο Σύλλογος δίνει έναν καθοριστικό αγώνα κόντρα στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του Challenge Cup  και καλεί τους φιλάθλους  που θα παρευρεθούν στο γήπεδο να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Όπως είναι γνωστό δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι διαπιστεύθηκαν για το συγκεκριμένο ματς.

Παρακαλούνται να έχουν άπαντες μαζί τους την τυπωμένη  κάρτα διαρκείας (όχι σε κινητά τηλέφωνα  ή άλλη μορφή) καθώς δεν θα τους επιτραπεί αλλιώς η είσοδος.

Ξεκαθαρίζεται ότι θα υπάρχει προέλεγχος από την αστυνομία πριν φτάσουν οι φίλαθλοι στις εισόδους και αν έχουν τις κάρτες διαρκείας ή αν δεν είναι διαπιστευμένοι δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος προς τις κερκίδες.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.45μ.μ. και οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν από την Θύρα 3 ενώ τα VIP διαρκείας και οι διαπιστευμένοι θα μπουν από την Θύρα 6.