Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σαν σήμερα πριν 16 χρόνια για το κύπελλο Ελλάδας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της ομάδας και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή

Με αυτό το σκορ οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να ανατρέψουν το 1-2 του πρώτου ματς στη Τούμπα και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στην παράταση.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι 30.000 «αιώνια πιστοί»   το πανηγύρισαν έξαλλα.  Στο 63΄ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μάντζιου να αυξήσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 θέτοντας τις βάσεις της πρόκρισης. Παρόλα αυτά οι «μελανόλευκοι» βρήκαν τη δύναμη και μείωσαν σε 2-1 στο 90΄ με τον Γεωργιάδη.

Στην παράταση επιστρατεύτηκε η παναθηναϊκή μαχητική ψυχή και στο 96΄ ο Βαγγέλης Μάντζιος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το τελικό 3-1.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ παρέταξε τους εξής: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον (51’ Λεοντίου), Μόρις, Γκούμας (71’ λ. τρ. Μπίσκαν), Μπόβιο, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Νίνης (65’ Παπαδόπουλος), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης.