Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό του Ηλία Γιούλη του γνωστού «Ρουλαλά» της πράσινης κερκίδας.

Ο Σύλλογος αποχαιρετά έναν από τους σκαπανείς του Συλλόγου που με το δικό του τρόπο μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών φιλάθλων στην κερκίδα σκαρώνοντας μαζί με άλλους «αιώνια πιστούς» τα περίφημα συνθήματα  «Ρουλαλά».

Ο Ηλίας Γιούλης ζούσε τα τελευταία 25 χρόνια μόνιμα στην Πάτρα και είχε έντονη παρουσία στην εξέδρα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ΄50.Ο ίδιος είχε αναφέρει  χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που ακούστηκαν τα συνθήματα με την κατάληξη «Ρουλαλά» ήταν γύρω στο 1955 σε ματς με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο άλλοτε «μαέστρος»« της πράσινης κερκίδας είχε αναφέρει «Έτυχε να έχω φωνή καμπάνα και μου έλεγαν ότι με άκουγαν και στο απέναντι πέταλο. Η Θύρα 13 ήταν το σπίτι μου και έχω χάσει δουλειά επειδή είχε προπόνηση ο Παναθηναϊκός. Πηγαίναμε στο γήπεδο από νωρίς βλέπαμε μπάσκετ ή βόλεϊ πρώτα και μετά πηγαίναμε στο ποδόσφαιρο με τις ροκάνες μας και συνθήματα μας».

Στις 29 Ιανουαρίου  το πρωί θα γίνει το μνημόσυνο του στα Γιουλαίικα Αχαϊας.