Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τη Σχόλη Παναθηναϊκού Χανίων και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

 Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Η Σχολή Παναθηναϊκού Χανίων συνεργάζεται με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ίκαρος Μουρνιών, πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας και ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Η Σχολή Παναθηναϊκού Χανίων  είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βρισκόμαστε  σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που ούτως η άλλως είχε και έχει επαφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό μας και το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο σάλας.

Παρόμοια  ήταν και η δήλωση των υπευθύνων της Σχολής Παναθηναϊκού Χανίων που επισήμαναν «Είναι μεγάλη η χαρά μας που ξεκινάμε να είμαστε επαφή με και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εκτός της ΠΑΕ. Σε πρώτη φάση θα είμαστε σε συνεργασία στα κομμάτια του ποδοσφαίρου γυναικών και του ποδοσφαίρου σάλας».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα της Σχολής Παναθηναϊκού Χανίων

https://www.facebook.com/paosoccerschoolsikarosfc/