Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

 Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης    πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας και ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης  είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βρισκόμαστε  σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που ούτως η άλλως είχε και έχει επαφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό μας και το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο σάλας.

Παρόμοια  ήταν και η δήλωση του δημιουργού του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης Φώτη Μούντα   που επισήμανε «Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά μας που σφίγγουμε τα χέρια με τη μάνα του λόχου και ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά με τον Σύλλογο σε όλους τους τομείς του. Η συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εμάς και για τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε ποδόσφαιρο γυναικών και ποδόσφαιρο σάλας αντίστοιχα».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063468821698