Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Κομοτηνής και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός Κομοτηνής   πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας και ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός Κομοτηνής είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βρισκόμαστε  σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που ούτως η άλλως είχε και έχει επαφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό μας. Η αρχική μας επαφή θα αφορά το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο σάλας.

Παρόμοια  ήταν και η δήλωση του δημιουργού του Παναθηναϊκού Κομοτηνής Χρήστου Αποστολίδη  που επισήμανε «Χαιρόμαστε πάρα πολύ πλέον που εκτός της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει και η πιο στενή σχέση μας με τον Ερασιτέχνη.

Θα έχουμε μια πρώτη επαφή στο ποδόσφαιρο γυναικών και στο ποδόσφαιρο σάλας και σίγουρα όλοι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά την πράσινη  σημαία στην Κομοτηνή όπως κάνει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Παναθηναϊκού Κομοτηνής

https://www.facebook.com/panathinaikos.komotinis/