Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον ΠΑΟ Κορίνθου και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

 Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο ΠΑΟ Κορίνθου  πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα γυναικείου βόλεϊ.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Ο ΠΑΟ Κορίνθου  είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα και ήδη έχουμε πολύ στενούς δεσμούς με την Κόρινθο, καθώς είναι μία από τις πιο κοντινές περιοχές στην Αθήνα με έντονη την παναθηναϊκή κουλτούρα.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό μας και το βόλεϊ γυναικών σε πρώτη φάση.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του δημιουργού του ΠΑΟ Κορίνθου Παύλου Καλύβα   που επισήμανε «Προσωπικά είναι μεγάλη η χαρά μου καθώς βλέπω  ότι  η ομάδα που φτιάξαμε παίρνει τον δρόμο που ονειρευόμασταν, πλάι δηλαδή στον Παναθηναϊκό.

Το σωματείο μας αυτή τη στιγμή καλλιεργεί το βόλεϊ στις γυναίκες και τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και εκεί θα συνεργαστούμε. Όπως και να χει για εμάς ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ζωής μας και κινούμαστε πάντα σε πράσινους ρυθμούς».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του ΠΑΟ Κορίνθου

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016878228998