Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη δημιουργία του πρώτου PAO E-shop με προϊόντα του Συλλόγου.

Σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση προχωράει το «τριφύλλι» δημιουργώντας το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην ιστορία του με προϊόντα ρουχισμού και εξοπλισμού του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Macron.

Μια χρόνια επιθυμία και ανάγκη τόσο του Συλλόγου όσο και του κόσμου υλοποιείται με σκοπό όλοι οι φίλαθλοι να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους «πράσινα» προϊόντα.

Τα προϊόντα του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα διατίθενται αποκλειστικά στο νέο «πράσινο» e-shop εξυπηρετώντας τους φιλάθλους μας σε ρούχα και λοιπά είδη καθημερινότητας του Συλλόγου μας.

Το PAO E-shop αναμένεται να «ανέβει» τέλη Σεπτεμβρίου με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτη Μαλακατέ να δηλώνει για αυτή την πρωτοποριακή ενέργεια ότι: ««Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επιτέλους δημιουργεί το δικό του e-shop. Μια ακόμα ενέργειά μας που έλειπε με αποτέλεσμα ο ερασιτέχνης να μη έχει τα οφέλη που θα έπρεπε να έχει.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους του ερασιτέχνη να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή τη νέα μας προσπάθεια για την γιγάντωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι μαζί μπορούμε. Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!»