Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την εταιρεία Αλλαντικών ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ για τη σεζόν 2022-23.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την οικογένεια ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ για τη στήριξη και με μεγάλη χαρά επεκτείνει τη συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

Εταιρεία

Ιστορία και γεύση στα λουκάνικα

Από το 1970 μέχρι και σήμερα η οικογένεια ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ έχει δεσμευτεί να προσφέρει στην ελληνική αγορά μία ολοκληρωμένη σειρά από παραδοσιακά, χωριάτικα λουκάνικα, υψηλής ποιότητας και πολύτιμης γεύσης.
Στο εργαστήρι της οικογένειάς μας, με αφετηρία τη γενέτειρά μας Καλαμάτα, την αγάπη και το μεράκι μας, παρασκευάζουμε με τον ίδιο αυθεντικό και πατροπαράδοτο τρόπο για περισσότερα από 50 χρόνια χειροποίητα χωριάτικα λουκάνικα.

Τα λουκάνικά μας φτιάχνονται από διαλεκτά κομμάτια φρέσκου χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, 100% φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά, εκλεκτό κόκκινο κρασί, φέτα ΠΟΠ, ελιά καλαμών, μανούρι ΠΟΠ και φρέσκα υλικά όπως πορτοκάλι και πράσο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συνταγές των παππούδων μας. Όλα τα λουκάνικα που παράγουμε ωριμάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο καπνισμένα με ξύλο οξιάς, για να μας δώσουν τη γεύση και τη νοστιμιά του αυθεντικού, σπιτικού λουκάνικου.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

Site: www.moutevelis.gr

Facebook: Λουκάνικα Μουτεβελής

Instagram: Loukanika_Moutevelis