Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου ούτως ή άλλως έχει άγαστη σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. .

Σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου σάλας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου είναι ένα από τα…παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα και ασφαλώς έχουμε ιδιαίτερη αγάπη σε ένα νομό που έχει πολύ έντονο το Παναθηναϊκό στοιχείο και τεράστιος αριθμός φιλάθλων μας προέρχεται από εκεί. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμονα τον Παναθηναϊκό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του δημιουργού του Παναθηναϊκού Ηρακλείου Γρηγόρη Παπαδάκη  που ανέφερε: «Είναι τεράστια η χαρά μας να ενισχύουμε τον Παναθηναϊκό μας με κάθε τρόπο και ασφαλώς είναι ιδιαίτερη η τιμή να συνεργαζόμαστε ακόμα πιο στενά με τη μάνα του λόχου. Για εμάς το τριφύλλι είναι ιερό και θα το υπηρετούμε με κάθε τρόπο. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε σε επίπεδο ποδοσφαίρου γυναικών και ποδοσφαίρου σάλας».