Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενεργοποίησε και πάλι το τμήμα θαλασσίου σκι και σηματοδοτήθηκε από μετάλλιο σε διεθνή αγώνα.

Το «τριφύλλι» είναι εμβληματικό στο συγκεκριμένο άθλημα καθώς είναι ένας από τους πρώτους Συλλόγους που ιδρύθηκαν,αφού το τμήμα ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1965, έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Κασιδόκωστα.

Το τμήμα έχει τρεις επίσημους τίτλους από το 1966 ως το 1972  ενώ το 1967 και το 1969 ο Παντελής Κασιδόκωστας  πήρε το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στις φιγούρες Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το τμήμα διέκοψε τη λειτουργία του το 1979 και μέσα στο 2021 εγκρίθηκε η εγγραφή του συλλόγου στα μητρώα της Ομοσπονδίας και είναι ένα από τα 25 σωματεία που το καλλιεργούν στην Ελλάδα.

Παρά τις αντιξοότητες με τον Covid το τμήμα ενεργοποιείται και πάλι και το Σαββατοκύριακο ήρθε ο πρώτος αγώνας για το «τριφύλλι».

Η Ρόζα Νικολακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Poros Cup που έγινε στον Πόρο Τροιζηνίας στην κατηγορία 35+W.Η αθλήτρια του ΠΑΟ ήταν πρώτη στο σλάλομ μαζεύοντας 55 πόντους.