Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι στο ματς-φιέστα με τον Φοίνικα Σύρου στις 28 Απριλίου στις 19:15 θα είναι επίσημη προσκεκλημένη και η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογος γιορτάζει την Πέμπτη την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ και πέραν των χιλιάδων «πράσινων» φιλάθλων θα έχει και τους δικούς του…εκλεκτούς καλεσμένους.

 Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της (τέταρτος επίσμος τίτλος στα αγωνίσματα ΑμεΑ) πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο και θα έχει την ευκαιρία να το πανηγυρίσει μαζί με τους «αιώνια πιστούς» στο γήπεδο.

Για αγορά εισιτηρίου:

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μπορούν μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-foinikas-syrou-volley-league-andron-1/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από την Τρίτη 26 Απριλίου (10.00 – 16.00) έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Η πώληση εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 17.15 στα εκδοτήρια στο Parking 5.