Τις ετήσιες πίτες του έκοψε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος το απόγευμα της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο, παρουσία όλων των τμημάτων του.

Ο Σύλλογος αποφάσισε τη μέρα των ερωτευμένων να καλέσει όλα τα τμήματά του στη Λεωφόρο για να κόψει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του.

Η γιορτή χωρίστηκε σε τρία μέρη, ξεκινώντας με την κοπή πίτας των τμημάτων ΑμεΑ στη θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», παρουσία όλων των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού και της διοίκησης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας για τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα του «τριφυλλιού» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία όλων των αθλητών και προπονητών. Οι παραβρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές μαζί με τη διοίκηση και όλοι ευελπιστούν σε μια επιστροφή στην κανονικότητα και στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Αργότερα, στο χώρο του Baraonda ολοκληρώθηκε η εορταστική ημέρα με την κοπή πίτας του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων, παρουσία αντιπροσωπείας όλων των τμημάτων.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουριά τους δόθηκε ένα συμβολικό ποσό που είχε οριστεί σαν δώρο από τη διοίκηση.