Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στους αγώνες του Σαββάτου στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ και στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Το «τριφύλλι» δίνει τις «μάχες» του εντός έδρας του επόμενο Σάββατο με τον ΟΑ Χανίων για το γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ και με τον Φίλιππο Βέροιας στη Volleyleague ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα δικαίωμα εισόδου στους συγκεκριμένους αγώνες έχουν μόνο  κάτοχοι καρτών διαρκείας , οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού καθώς θα τηρηθεί αυστηρή σειρά  προτεραιότητας.

Όπως είναι γνωστό τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι πολύ αυστηρά και έτσι ο αριθμός των φιλάθλων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο είναι περιορισμένος.

Καλούνται λοιπόν οι κάτοχοι διαρκείας να στείλουν άμεσα email στο [email protected] με τον αγώνα που θέλουν να παρακολουθήσουν,  το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό κάρτας διαρκείας τους και τον ΑΜΚΑ τους και θα ειδοποιηθούν με email ότι έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγώνες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μετά τη λήξη του αγώνα για τη Volleyleague των ανδρών οι φίλαθλοι πρέπει να αποχωρήσουν καθώς ο αγώνας με τον Πορφύρα για την Volleyleague γυναικών είναι κεκλεισμένων των θυρών.