Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Ομιλος ανακοινώνει ότι τρεις αθλητές και μια αθλήτρια των αγωνισμάτων ΑμεΑ θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλα σωματεία.

Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν από τον Σύλλογο οι Γεωργία Καλτσή, Στέλιος Σουλιώτης  Θέμης Γιαννακαράς, και  Γιώργος Τσαουσίδης.

Οι τέσσερις επέλεξαν να συνεχίσαν σε άλλα σωματεία την αγωνιστική τους καριέρα και το «τριφύλλι» τους  ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Η Γεωργία Καλτσή που πριν λίγες ημέρες  ήταν από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟ και είχε ενεργή συνδρομή στην  κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος  ξιφασκίας , θα συνεχίσει την καριέρα της στο Μαρούσι (στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και στο μπάσκετ).  Η πρώην «πράσινη» πρωταθλήτρια είναι πολύ πιθανό να αναμιχθεί και διοικητικά ενεργά με την ομάδα των βορείων προαστείων.

Στο ίδιο πλαίσιο έγινε και η μεταγραφή του σκοπευτή του «τριφυλλιού» Γιώργου Τσαουσίδη που αναμένεται να εμπλακεί και διοικητικά με το Μαρούσι και  πήρε μεταγραφή στην ομάδα που αγωνίζεται και στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Επιπλέον ο νεαρός  Στέλιος Σουλιώτης που ήταν και αυτός στην πρωταθλήτρια ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο  θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣΚΑ στην ομάδα που αγωνίζεται και στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ακόμα,  ο Θέμης Γιαννακαράς που ήταν αθλητής της ομάδας στο τμήμα πινγκ πονγκ και κατέκτησε φέτος μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συνεχίσει επίσης την αθλητική του σταδιοδρομία στον ΠΑΣΚΑ.

Τέλος, ο Πάνος Μιχαλόπουλος σταματάει  προσωρινά την αθλητική του δραστηριότητα χωρίς να πάρει μεταγραφή σε κάποιο σωματείο.