Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα δώσει τη μάχη του για το Challenge Cup στη φάση των 16 κόντρα στον Ερμή Οστάνδης το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι.

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθούν στο κλειστο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 15:30.

Τα «φίνα κορίτσια» επέστρεψαν  δυναμικά στην Ευρώπη και έπειτα από την πρόκριση επί της Οστράβα θα διεκδικήσουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση κόντρα στην ομάδα από το Βέλγιο.

Τα εισιτήρια των δύο αγώνων κοστίζουν από 5 ευρώ έκαστο και μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από τη VIVA από τους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalpanathinaikos-ac-hermes-oostende/

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/hermes-oostende-panathinaikos-ac/

Τα εισιτήρια των οργανωμένων εκδίδονται  μόνο μέσω του γραφείου μελών ενώ οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο).