Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποδέχεται τη Μακάμπι στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ. για το Challenge Cup.

Η επιστροφή του τμήματος  στα ευρωπαϊκά κύπελλα έπειτα από 10 χρόνια,  σηματοδοτήθηκε με τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη στο Ισραήλ με 3-2 σετ.

Στην ρεβάνς ο Παναθηναϊκός θα έχει τη βοήθεια των οπαδών του που αναμένεται να τον βοηθήσουν ενεργά ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η τιμή των ειστηρίων του σημαντικού αγώνα του «τριφυλλιού» είναι στα 10 ευρώ και μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους από τη VIVA από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/panathinaikos-ac-maccabi-yeadim-tel-aviv/?fbclid=IwAR1wMm-2qeHh3YWbIRqM2lrnsZ-7wOqiRCUH30Qy6sTWVEEAGr0Dl0g2F4Q

Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών ενώ οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο).