Η 10η Νοεμβρίου είναι μια ακόμα ημερομηνία όπου ο Σύλλογος εύχεται χρόνια πολλά σε αθλητές-τριες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμενα έχει σήμερα ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και  προπονητής ακαδημίων του Παναθηναϊκού Κώστας Ταράσης, ο οποίος γίνεται 64 ετών .

 Ο εν λόγω αποκτήθηκε από τους «πράσινους τον Δεκέμβριο του 1982 και τίμησε τη πράσινη φανέλα για πέντε χρόνια. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ τον πήρε από το κέντρο της άμυνας και τον μετέτρεψε σε δεξιό μπακ με τον Σερραίο να ανταποκρίνεται στον συγκεκριμένο ρόλο.

Περίπου δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό , σταμάτησε το ποδόσφαιρο , καθώς όπως έλεγε δεν του έκανε αίσθηση να παίξει ποδόσφαιρο σε άλλη ομάδα.

Παράλληλα γενέθλια έχει και ο άλλοτε γκολκίπερ του «τριφυλλιού» Πέτρος Αστράς ο οποίος γίνεται 62 ετών. Ο εν λόγω ξεκίνησε τη καριέρα του από το εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού το 1976, κλήθηκε στην Εθνική Νέων ενώ το καλοκαίρι του 1977 κατέκτησε το διεθνές τουρνουά Europa που έγινε στη Πολωνία.

Ακόμα σαν σήμερα γεννήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι 47 ετών καθώς και ο άλλοτε αθλητής στίβου του Συλλόγου Βαγγέλης Καρίμαλης γίνεται 56 ετών.