Ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά συνέβησαν σαν σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ το 1996 και ο Σύλλογος υπενθυμίζει την συγκεκριμένη στιγμή.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός φοργουορντ  του Παναθηναϊκού Τζον Σάλει έφτασε στο γήπεδο με …ελικόπτερο , για να αγωνιστεί σε ματς κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο εν λόγω είχε πληρώσει 6,5 εκατομμύρια δραχμές για την ενοικίαση του ελικοπτέρου και αναμφίβολα έκανε την εντυπωσιακότερη …άφιξη αθλητή του Παναθηναϊκού σε γήπεδο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε φύγει λίγες ημέρες νωρίτερα για τις ΗΠΑ  προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει το παρών στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Σάλει προσγειώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο με… ελικόπτερο αφού είχε χάσει τη πτήση του και υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση.

Παρά τη παρουσία του στο γήπεδο, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει τον έμπειρο «ψηλό» , ο οποίος είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Στόγιαν Βράνκοβιτς.