Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με την Θύρα 13 ξεκινάει μια εκστρατεία εγγραφής αλλά και ανανέωσης μελών σε όλη τη επαρχία στους κατά τόπους συνδέσμους.

Το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαϊου (6-9μ.μ.) ο Διευθυντής Αγωνιστικού του Συλλόγου Σωτήρης Πανταλέων θα βρεθεί στον σύνδεσμο του «τριφυλλιού» στην Κόρινθο (Λ. Ιωνίας 1) και θα έχει επαφή με τους «αιώνια πιστούς» της περιοχής, ενώ παράλληλα θα γίνουν εγγραφές νέων μελών αλλά και ανανεώσεις.

Ο νομός Κορινθίας είναι μια περιοχή που έχει διαχρονικά στενούς δεσμούς με τον Σύλλογο Μεγάλο και για άλλη μια χρονιά αναμένεται να είναι μια από τις περιοχές που θα στηρίξουν ενεργά και σε επίπεδο μελών τον Παναθηναϊκό.

Τα πρωταθλήματα του βόλεϊ ανδρών το 2020 και του μπάσκετ γυναικών το 2021 δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο ότι το «τριφύλλι» μπορεί να βασιστεί στον μοναδικό κόσμο του και να μεγαλουργήσει , παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση τίτλων στην Ελλάδα! Πάμε όλοι μαζί και φέτος να γράψουμε ιστορία κόσμος και ομάδα για να κατακτήσουμε τα πρωτεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και χιλιάδες φίλοι…μέλη στο «ΤΡΙΦΥΛΛΙ».!