Η 6η Μαϊου είναι μια ακόμα ημερομηνία που έχουν τα γενέθλια τους προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο και η «μάνα του λόχου» στέλνει τις ευχές της.

Σήμερα  ο Δημήτρης Διαμαντίδης γίνεται 41  ετών και τα λόγια είναι… περιττά όταν μιλάμε για την αξία του ως παίκτη και προπάντων για την παρουσία του στον ΠΑΟ από το 2004 ως το 2016. Με το «τριφύλλι» κατέκτησε τρεις φορές την Ευρωλίγκα, εννιά πρωταθλήματα, 10 κύπελλα ενώ με την Εθνική ομάδα πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2006.

Πλέον ο Διαμαντίδης αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοίκησης του Παναθηναϊκού  προσφέροντας από διαφορετικό πόστο την τεχνογνωσία του γύρω από το μπάσκετ στον Σύλλογο.

Τα  γενέθλια του έχει στις 6 Μαϊου και  ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς  ο οποίος τίμησε τη φανέλα του εξάστερου από το 2005 ως το 2008 και γίνεται  48 ετών πανηγυρίζοντας μια Ευρωλίγκα, τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με τον ΠΑΟ.

Επιπλέον  σήμερα  έχει γενέθλια και ο άλλοτε προπονητής του «τριφυλλιού»  Ίβιτσα Όσιμ (1992-1994)  ο οποίος γίνεται  80 ετών.