Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και τους οικείους του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Μιχάλη Κίτσιου.

Ο Μιχάλης Κίτσιος του Χρυσοστόμου γεννήθηκε στις 23 Μαϊου 1930 στο Άγιο Πνεύμα Σερρών και έγινε στρατιωτικός ενώ είχε ενεργή σχέση με τον αθλητισμό.

Το 1967 έγινε αναπληρωτής Γενικού Γραμματέως Αθλητισμού ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εισέρχεται στα κοινά του Παναθηναϊκού ως  κυβερνητικός επίτροπος, πόστο που υπήρχε σε όλες τις ομάδες τότε.

Φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον ερχομό του Φέρεντς Πούσκας στην Ελλάδα ενώ αμέσως μετά το Γουέμπλεϊ , τον Σεπτέμβριο του 1971 εκτέλεσε χρεή προέδρου του Συλλόγου μέχρι και το 1973.

Κατά την δεκαετία του ΄80 είχε οριστεί από την ΠΑΕ για κάποιο διάστημα ως υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Επανήλθε στην επικαιρότητα το 2009 όταν ανέλαβε εκ νέου την προεδρία του Παναθηναϊκού Α.Ο. και έμεινε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2010.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκεύη στο κοιμητήριο του Παπάγου και έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού θα κατατατεθεί στεφάνι.