Μέσα στην άνοιξη αναμένεται να τοποθετηθεί το άγαλμα του δημιουργού του Συλλόγου μας Γεώργιου Καλαφάτη στον ιστορικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και έτσι ο Κεφαλονίτης οραματιστής της «πράσινης» ιδέας θα έχει το ξυλόγλυπτο άγαλμα του στον ιερό χώρο της Λεωφόρου.

Ήταν μια έμπνευση του Γιωργου Κουτσουμπού ο οποίος πριν περίπου ένα χρόνο έθεσε προς πώληση τη 30χρονη συλλογή του από φανελες κ οχι μόνο που έχουν φορέσει αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

Μια ομάδα φίλων του Τριφυλλιού αξιολόγησε τα είδη ένδυσης της συλλογής και δωρεές φίλων (συλλεκτικές φανέλες, φόρμες, t-shirts κ.ά.), όρισε τις τιμές με βάση κριτήρια που τα συνοδεύουν (όπως η μοναδικότητα, η παλαιότητα και η ιστορία τους) και στην πορεία ξεκίνησε τη διάθεσή τους από τη σελίδα Collectors1908 στο Facebook. https://www.facebook.com/227633264589918

Στη βάση του αγάλματος του Γιώργου Καλαφάτη, θα χαραχτούν με μικρά γράμματα τα ονόματα όλων όσοι συνεισέφεραν αγοράζοντας η προσφέροντας κάποιο από τα εν λόγω αξεσουάρ της συλλογής .