Αρκετοί αθλητές του Παναθηναϊκού που έχουν προσφέρει «σώμα και ψυχή» στον Σύλλογο έχουν γεννηθεί την 3η Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα  ο Άγγελος Μπασινάς γιορτάζει σήμερα τα 45α γενέθλια του , όπου  έγραψε τη δική του ιστορία με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ο εν λόγω αγωνίστηκε για μια δεκαετία στην ομάδα (1995-2005) γιορτάζοντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας.

Από κει και πέρα γενέθλια έχει σήμερα και ο Νίκολα Πέκοβιτς ο οποίος γίνεται 35  ετών και ήταν μέλος του «τριφυλλιού» την σεζόν 2008-09. Πανηγύρισε το τριπλ κράουν ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα εκείνης της χρονιάς.

Ακόμα τα 43α γενέθλια της γιορτάζει και η σπουδαία  μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού Τούλα Καλέντζου η οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην ομάδα.  Μέτρησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στον ΠΑΟ.

Επιπλέον  σαν σήμερα γεννήθηκε το 1938  ο άλλοτε σπρίντερ του «τριφυλλιού» Γιάννης Κομητούδης ο οποίος έχει χαρίσει αμέτρητες διακρίσεις και τίτλους στους «πράσινους». Κράτησε τη σημαία του Παναθηναϊκού ψηλά σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο κατά τη δεκαετία του 60΄. 

Τέλος, τα 35α γενέθλια του έχει σήμερα ο Ματίας Μπιάρσμιρ ο οποίος αγωνίστηκε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό το 2009 καθώς και ο Σπύρος Ρισβάνης