Ιστορική είναι η σημερινή ημερομηνία για τον Παναθηναϊκό αφού σαν σήμερα έγιναν τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το 1960.

Το κλειστό γυμναστήριο κατασκευάστηκε κάτω από τις θύρες 6-7 του ποδοσφαιρικού γηπέδου και εκεί έγινε η έδρα των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του «τριφυλλιού» ωστόσο και άλλα τμήματα έχουν αγωνιστεί στο κλειστό όπως :χαντμπολ, πινγκ πονγκ, ποδόσφαιρο σάλας, άρση βαρών, πυγμαχία, ξιφασκία κλπ. Το γήπεδο ήταν πρωτοποριακό όταν φτιάχτηκε και το δάπεδο ήταν από πίσσα και φελό.

Μάλιστα πλήθος κόσμου  και πολιτικών αρχών βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου και ανάμεσα τους ήταν ο υπουργός ναυτιλίας, όπως και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού  Γιώργος Ανδριανόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Τάσος Στεφάνου είναι και ο «νονός» του «Τάφου του Ινδού» αφού όπως θυμάται «Όταν είχε γίνει το γήπεδο, είχαμε πάει με κάτι συμπαίκτες μου στον κινηματογράφο «Αρτζεντίνα». Εκεί έπαιζε την ταινία του Φριτζ Λανγκ «Ο τάφος του Ινδού». Με το που είδα τα σκαλιά που κατέβαιναν είπα «Ρε παιδιά αυτό είναι σαν το γήπεδό μας». Έγινε χαμός από τα γέλια. Αργότερα το είπα στον δημοσιογράφο Γιώργο Δόγα, και έτσι έμεινε αυτή η ονομασία»

Πλέον το ιστορικό κλειστό της Λεωφόρου ονομάζεται «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του τεράστιου παράγοντα του «τριφυλλιού».