Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη διάθεση της ετήσιας κάρτας Golden Member για την σεζόν 2024-2025.

Σε μια νέα σημαντική ενέργεια προχωράει ο Σύλλογος καθώς θέτει σε κυκλοφορία τις κάρτες Golden Members που αφορά εκλεκτά μέλη του Παναθηναϊκού, τα οποία θέλουν να βοηθήσουν ακόμα πιο ενεργά την προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει ψηλά η σημαία του «τριφυλλιού».

Η διοίκηση του Συλλόγου θα παρέχει στα Golden Members δωρεάν VIP Pass και παράλληλα θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, σε δράσεις και events  που διοργανώνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Η διάθεση των καρτών Golden Members  θα γίνει από την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 10 το πρωί  και οι τρόποι απόκτησης είναι:

Α) Στο Τμήμα Μελών του Συλλόγου (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α), καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected]

Β) Ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Συλλόγου ΕΔΩ  ή μέσω της ticketmaster.gr, όπου θα συμπληρώνει τα στοιχεία του και με την πληρωμή του ποσού, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα αποκτά την κάρτα.

Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30 – 17:30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600, ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί.