Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου που εντάσσονται στις αγκάλες του «τριφυλλιού» και βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Η Κορυφή είναι ομαδική προσπάθεια και η κατάκτηση της χρειάζεται θυσίες.

Όλοι μαζί μπορούμε να στοχεύσουμε την κορυφή. Και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. 7014 μέλη μας τιμούν και μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας.

7014 ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την στήριξη και εμπιστοσύνη που καθημερινά εισπράττουμε με εγγραφές/ανανεώσεις μελών, αγορά vip και green passes αλλά και την αγορά των καρτών PAO for All.

Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο. Ας βάλουμε έναν πρώτο στόχο και να προσπαθήσουμε και αυτόν να τον κατακτήσουμε. Να γίνουμε αρχικά 10000 μέλη. Δεν το καταφέραμε ποτέ, το πλησιάσαμε το 2019, είναι η ώρα όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε. Φέτος για να τιμήσουμε τα μέλη μας θα ανακοινώσουμε μέσα Σεπτεμβρίου σημαντικά προνόμια. Επίσης συμμετοχή σε δείπνα, ταξίδια και κοινωνικές εκδηλώσεις των ομάδων μας ως την ελάχιστη δυνατή ανταπόδοση σε όσα μας προσφέρετε με την συνδρομή σας. Όλοι μαζί μπορούμε! Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!».