Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει προς τα μέλη του Συλλόγου

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στη θύρα 7α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης (κλ.Παύλος Γιαννακόπουλος).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ενημέρωση απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Οικονομικός Απολογισμός

3. Αγωνιστικός Απολογισμός

4. Απαλλαγή των μελών της Διοίκησης από πάσα ευθύνη

5. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής

6. Εκλογή Προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου

7. Εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 5 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή , ώρα 12:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, κατά την ημερομηνία αυτή η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους.

Στις εκλογές θα ισχύσει η ψηφοφορία φυσικής παρουσίας αλλά και η επιστολική ψήφος, όπως ακριβώς έγινε και στην τελευταία Γ.Σ.

Σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο τα μέλη που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να έχουν ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι τις 24 Μαϊου (αν λήγει ως τότε).

Όσοι ενδιαφερόμενοι-ες επιθυμούν να θέσουν  υποψηφιότητες Προέδρου ή  μελών Δ.Σ. ή μελών εξελεγκτικής επιτροπής, θα πρέπει να στείλουν σχετικό email στο επίσημο σάιτ του Συλλόγου: [email protected] (να υπάρξει και τηλεφωνική επιβεβαίωση στα τηλέφωνα 2106450211-2106444401) μέχρι και τις 24 Μαϊου, αναφέροντας για  ποια υποψηφιότητα ενδιαφέρονται

Σχετικά με την επιστολική ψήφο τα μέλη θα μπορούν να ψηφίσουν για τα εξής θέματα:

-Εκλογή Προέδρου

-Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου

-Εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής

-Απαλλαγή των μελών της Διοίκησης από πάσα ευθύνη 

Στις 25 Μαϊου θα δημοσιοποιηθούν τα σχετικά ψηφοδέλτια στο επίσημο site του Συλλόγου και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας για την επιστολική ψήφο.