Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με περηφάνεια το έκτο Κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ και τον αφιερώνει εξαιρετικά στους «αιώνια πιστούς» ολόκληρης της Κρήτης.

Τις τρεις ημέρες της παραμονής μας στο Ηράκλειο αισθανθήκαμε ότι παίζαμε στο κέντρο της Αθήνας , είτε στο γήπεδο, είτε στο ξενοδοχείο και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα είχαμε.

Η ζήτηση που υπήρξε από πλευράς των οπαδών μας από όλους τους νομούς της Κρήτης ήταν τεράστια και ασφαλώς μας  κάνει υπερήφανους που ο κόσμος του Συλλόγου έχει αυτή την  έγνοια και αυτό το δέσιμο για  όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του.

Δυστυχώς οι προσκλήσεις που είχαμε στην διάθεση μας ήταν μόλις 20 από την Ομοσπονδία, όπως  άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες.

Κατανοούμε πλήρως τον εκνευρισμό ή την απογοήτευση που μπορεί να έφερε η προσμονή μέσω της διαδικασίας των email για τους μεμονωμένους φιλάθλους , την οποία ωστόσο όρισαν οι αρμόδιες αρχές, και σε αυτήν δεν είχαμε κάποια άλλη δικαιοδοσία.

Από κει και πέρα ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι στο περιθώριο του τελικού έγινε μια άκρως εποικοδομητική κουβέντα με μέλη αλλά και απλούς φιλάθλους  του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο σχετικά με το  γηπεδικό ζήτημα.

Εκφράστηκαν οι σκέψεις, τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί και από τις δύο απόψεις που θα βρίσκονται άλλωστε και στο ψηφοδέλτιο, παρουσία του Προέδρου κ. Τάκη Μαλακατέ και του Αντιπροέδρου κ.Δημήτρη Βρανόπουλου.

Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία…