Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σας κοινοποιεί την ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. σχετικά με τη μέθοδο της προεγγραφής θέσεων εισόδου για το final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Ηρακλείου (Λίντο) στις 11 και 12 Μαρτίου.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει ότι θα διατεθούν με την μέθοδο της προεγγραφής θέσεις εισόδου για το final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Ηρακλείου (Λίντο) στις 11 και 12 Μαρτίου.

Μετά την συμπλήρωση των περισσότερων θέσεων από μέλη σωματείων βόλεϊ Κρήτης και λόγω των περιοριστικών υγειονομικών διατάξεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας προεγγραφής.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προεγγραφούν από Παρασκευή 4 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου αυστηρά ως τις 15.00.

Οι τρόποι προεγγραφής είναι οι εξής:

1. Στα γραφεία της ένωσης Κρήτης ΕΣΠΕΚ στο Παγκρήτιο εργάσιμες ώρες (Τηλ.: 2810/211460).

2. Με e-mail στην Ένωση Κρήτης [email protected].

Θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και η ημέρα αγώνων. Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν μόνο τα τέκνα τους.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων μετά τον έλεγχο των καταστάσεων απο την ΕΛ.ΑΣ. θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την παραλαβή την ημέρα των αγώνων.

Τόσο για την παραλαβή όσο και για την είσοδο στο γήπεδο είναι αναγκαία η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ακόμη και για ανήλικα άνω των 12 (ο νόμος ορίζει υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας) και σε περίπτωση που δεν έχουν ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. ο οποίος για την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύεται και μόνο εφόσον πρόκειται για τέκνο κατόχου εισιτηρίου εισόδου.

Θα τηρηθούν όλες οι υγειονομικές διατάξεις και όλοι οι ενήλικες θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος ενώ για τα ανήλικα εάν δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να επιδειχθεί αρνητικό ημερήσιο self ή rapid test 48 ωρών.

Εντός του γηπέδου η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.