Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν οι διμερείς συμβάσεις τις οποίες θα δημοσιεύσει ο δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη Τύπου αύριο στις 11 το πρωί κι εν συνεχεία θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα μας.

Προβλεπόμενη ημερομηνία  του Δημοτικού Συμβουλίου η Τετάρτη 2  Μαρτίου.

Στο ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα οριστεί η ημερομηνία Γ.Σ. που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η 30η Μαρτίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με αποκλειστικό θέμα τη μυστική ψηφοφορία με ψηφοδέλτιο Υπέρ της Διπλής Ανάπλασης ή Κατά της Διπλής Ανάπλασης προς αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ ΝΑΙ και ΟΧΙ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την αρχική ημερομηνία εγγραφής.

Θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος»  στο χρονικό διάστημα από 12:00-19:00.

Η Τελευταία ημερομηνία δυνατότητας ταμειακής ενημέρωσης θα είναι 2 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

Θα πραγματοποιηθεί προσυνέλευση τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συγκεκριμένα στην θύρα 10 και ώρα 18:00, όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη μας ανεξαρτήτως εάν είναι ταμειακώς ενήμερα, και θα αναπτυχθούν από τα μέλη μας οι θέσεις και οι απόψεις όσων ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν. Εφόσον υπάρξουν ερωτήματα θα απαντηθούν στο σύνολο τους στο τέλος της διαδικασίας.

Σκοπός μας να υπάρξει μια πολιτισμένη προσυνέλευση με απόψεις, θέσεις και επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό μας.

Μόλις προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση θα ζητήσουμε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών τον ορισμό εκτός του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής (και του Αναπληρωτού του) να ορίσει στο σύνολο της την Εφορευτική Επιτροπή από μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου προκειμένου να διασφαλιστεί στο ακέραιο η αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Για πρώτη φορά θα ισχύσει πλέον και η δυνατότητα ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο.

Θα πρέπει να αποσταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, και συγκεκριμένα στο γραφείο του, έως 48 ώρες πριν την Γενική Συνέλευση ένας κλειστός φάκελος, ο οποίος στο εξωτερικό του μέρος θα αναγράφονται τα στοιχεία του μέλους  (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και ΑΜΚΑ ή αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου σε όσες περιπτώσεις δεν διατίθεται ΑΜΚΑ) προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του μέλους και εάν έχει δικαίωμα ψήφου. Στο εσωτερικό του φακέλου θα πρέπει να υπάρχει φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (μπρος-πίσω) ή του διαβατηρίου προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ψηφοφόρου. Και βεβαίως ένας κλειστός φάκελος με  το ψηφοδέλτιο στο εσωτερικό του.

Το ψηφοδέλτιο θα το ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας και θα πρέπει να εκτυπωθεί σε χαρτί Α4 και να τοποθετηθεί εντός του φακέλου διαστάσεων 11,50 Χ 16,50  προκειμένου να είναι έγκυρη η επιστολική ψήφος. Ο εξωτερικός φάκελος μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους.

Παράκληση από τα μέλη μας να επικοινωνήσουν με το γραφείο μελών στο [email protected] προκειμένου να ενημερώνονται έγκαιρα εάν έχουν δικαίωμα ψήφου ή να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις έγκαιρα πριν την διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.

Για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Μαλακατές