Ο Σύλλογος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη στο γυναικείο μπάσκετ και ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων της πρώτης αγωνιστικής της Φάσης των ομίλων του Eurocup στο γυναικείο μπάσκετ  με την Πολκοβίτσε στο ΟΑΚΑ στις 14 Οκτωβρίου στις 8μ.μ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟ ανακοινώνει ότι εκτός από τα απλά εισιτήρια με την Πολκοβίτσε κυκλοφορεί και πακέτο εισιτηρίων και για τα 3 εντός έδρας ματς για την φάση των ομίλων.

Η πλατφόρμα των εισιτηρίων θα είναι ανοιχτή για τους κατόχους διαρκείας έως 30 Σεπτεμβρίου εφόσον επιθυμούν να κλείσουν θέση της αρεσκείας τους.

Από 1 Οκτωβρίου θα ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω viva και από το γραφείο μελών. Τα εισιτήρια των οργανωμένων θα βγουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.

Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε είναι 10 ευρώ (όπως και για τα άλλα δύο ματς) ενώ η τιμή για το πακέτο εισιτηρίων των τριών εντός έδρας αγώνων του ομίλου είναι 25 ευρώ.

Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τη θέση σας στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/fiba-eurocup-2021-2022/