Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βίκτορ Μπροντ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 33χρονο  Σουηδό Βίκτορ Μπροντ. Ο Μπροντ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό και αναμφίβολα αναμένεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και έχει φτάσει μέχρι και No150 στον κόσμο.

Πρόκειται για έναν αθλητή που είναι τρεις φορές πρωταθλητής Σουηδίας στο διπλό και έχει αγωνιστεί στις μεγάλες ομάδες της σκανδιναβικής χώρας όπως οι: Χέλσινμποργκ, Χάλμσταντ, Μπόρας, Εσλόβ, Εσκιλτούνα  και Καρλσσκρόνα.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μπροντ είπε «Είμαι ευτυχισμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του σπουδαίου Παναθηναϊκού και θέλω να συμμετέχω και από την πλευρά μου στην σοβαρή προσπάθεια που γίνεται. Ο Σύλλογος έχει ανέβει επίπεδο και αγωνίζονται σημαντικοί αθλητές από Ελλάδα και άλλες χώρες».