Το αγαπημένο τμήμα του μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία του σήμερα στο κλειστό του Μετς, παρουσία της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Την ευκαιρία να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους είχαν οι «τριφυλλοφόροι» σήμερα στο κλειστό του Μετς που θα είναι και η έδρα της ομάδας.

Αναλυτικότερα στην πρώτη προπόνηση ήταν παρόντες-παρούσες οι: Μαρία Μιχαλοπούλου, Ιωάννα Χρονοπούλου, Σπύρος Σπαθής, Νίκος Φύτρος, Χρήστος Μαρτσάκης, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Σταύρος Δίτσης.

Απόντας ήταν ο Κώστας Κατωπόδης ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και αρκετοί παίκτες που ακόμα δεν βρίσκονται επίσημα στο ρόστερ του «τριφυλλιού» .

Από πλευράς της διοίκησης καλωσόρισαν τους αθλητές οι Δημήτρης Βρανόπουλος και Παναγιώτης Μαλακατές που στα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έχουν ανταλλάξει τους ρόλους Πρόεδρου και Αντιπροέδρου σε σύγκριση με τα τμήματα του Α.Ο.

Σε δήλωση του ο κόουτς Γιώργος Κοντός ανέφερε «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες. Είμαστε ένα ομαδικό άθλημα που εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και αυτό μας γεμίζει περηφάνια και παράλληλα μια μεγάλη ευθύνη για το έμβλημα που φοράμε.

Η ομάδα από πέρυσι άρχισε να αλλάζει επίπεδο με την ευρωπαϊκή της παρουσία στα γήπεδα και φέτος φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε στην Ελλάδα και να συνεχίσουμε να κάνουμε γνωστό το άθλημα στη χώρα».