Καλή συγκομιδή για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Πουμπουρίδη να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας , ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Στρογγυλού και τα χάλκινα μετάλλια οι Κονταράτος και Νάσκαρης.

Αναλυτικά τα «πράσινα» αποτελέσματα  των Εφήβων-Νεανίδων μέχρι τις  19:00

Ο Γιάννης Πουμπουρίδης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 86 κιλών με διακοπή δευτέρου γύρου στον τελικό!

Η Αγγελική Στρογγυλού ξεχώρισε στις νεάνιδες αφού πήρε το ασημένιο μετάλλιος την κατηγορία των 50 κιλών.

Στην κατηγορία των Εφήβων ο Αλέξανδρος Κονταράτος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 63.5 κιλών ενώ αντίστοιχα ο Προμηθέας Νάσκαρης πήρε το χάλκινο μετάλλιος τα 71 κιλά.

Από κει και πέρα στους αυριανούς τελικούς έχει περάσει ο Γεράσιμος Τζαβάρας στα 75 κιλά καθώς κέρδισε με διακοπή πρώτου γύρου στον ημιτελικό.

Επιπλέον ο Παρασκευάς Καλλέας πέρασε στον τελικό των 80 κιλών για αύριο ενώ στον τελικό των 63.5 κιλών πέρασε και ο Γιώργος Γεωργαντζάς.

Ακόμα ο Παναγιώτης Κωστούρος θα βρίσκεται αύριο στον τελικό των 67 κιλών.

Τέλος, την ήττα γνώρισαν ο Στέφανος Κοντοθανάσης και η Μαρία Μιχαίλα