Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται χρόνια πολλά σε διάφορες αθλητικές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο.

Τα 56α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Ντιμίτρι Απανασένκο, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολίστες που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Ρώσος προσέφερε τις υπηρεσίες του στο «τριφύλλι» για τρία χρόνια (1998-2001).

Τα 59α  γενέθλια του έχε σήμερα και ο αθλητής μεγάλο αποστάσεων του «τριφυλλιού» Παναγιώτης Φωτίου, ένας από τους καλύτερους δρομείς μεγάλων αποστάσεων που έχει αναδείξει ο Παναθηναϊκός. Αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στα 1.500, 3.000, 5.000 και 10.000 μέτρα ενώ έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε Βαλκανικούς αγώνες και έχει σημειώσει τρία πανελλήνια ρεκόρ.

Ένας ακόμα εορτάζοντας την σημερινή ημέρα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» Σωτήρης Λεοντίου ο οποίος γιορτάζει τα 39α γενέθλια του.

Σήμερα γίνεται 68 ετών ο  άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Λουίς Αντρεούτσι  καθώς και ο πρώην παίκτης των «πράσινων» Διαμαντής Χουχούμης που γίνεται 29 ετών.