Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού έκανε φοβερή εμφάνιση στο ΣΕΦ μαζεύοντας τα περισσότερα μετάλλια από την ίδρυση του και παράλληλα πανηγύρισε και το πρώτο του χρυσό μετάλλιο, ενώ κατέκτησε ακόμα τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα και κατέκτησε την υψηλότερη του θέση στο πρωτάθλημα την 5η.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το τμήμα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ με ρεκόρ συμμετοχών, μεταλλίων  και την 5η θέση στην γενική κατάταξη. Πρώτη ήταν η ομαδα του ΠΑΣΚΑ, ενώ το «τριφύλλι» έχασε στις λεπτομέρειες την 4η θέση από τους Αετούς Θεσσαλονίκης.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έπειτα από το ρεκόρ συμμετοχών (9) ακολούθησε σήμερα και ρεκόρ μεταλλίων(1 χρυσό, 4 ασημένια και 2 χάλκινα) ενώ ήρθε και το πρώτο χρυσό μετάλλιο.

Τη σημερινή ημέρα οι Γιώργος Αθανασόπουλος και Παντελής Χαρακλιάς δώσανε σπουδαίες μάχες στην κατηγορία τους (TΤ10) στο ατομικό και τελικά κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια, σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Μελέτης ήταν εξαιρετικός και σήμερα και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό στην κατηγορία του ΤΤ4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής πάντως ήταν ο Δημήτρης Αδαμαντίδης ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του ΤΤ11 γράφοντας ιστορία καθώς ήταν το πρώτο στην ιστορία του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Δημήτρης Λαγός και Κώστας Κατωπόδης  βρέθηκαν  κοντά στα μετάλλια ωστόσο λύγισαν στις λεπτομέρειες.

Επιπλέον το τμήμα ευχαριστεί την αντιπροσωπεία των φίλων του Παναθηναϊκού από τον Πειραιά που επισκέφτηκε την ομάδα κάτα την διάρκεια των αγώνων.